500 TL ÜZERİ [ÜCRETSİZ KARGO]
erken boşalma sorunu

Erken Boşalma Nedir?

Cinsel problemler günümüzde git giderek kendiniz gösteren problemlerdendir. Kadın erkek fark etmeksizin her insanın hayatlarının belirli dönemlerinden çeşitli cinsel hastalıkları tecrübe ettikleri bilinmektedir.

Cinsel sağlık problemlerinin fizyolojik olduğu gibi psikolojik sebepleri de bulunmaktadır. Ve bu tür sorunlar kısa süre de kendiliğinden iyileşeceği gibi kronikleşerek uzun süre devam edebilir ve deneyimleyen kişilerin gündelik hayatlarına da olumsuz etkileri bulunabilir.

Erken boşalma sorunu da en sık karşılaşılan cinsel problemlerden bir tanesidir. Genellikle orta yaşı geçmiş erkek bireylerin deneyimlediği bir problem olarak gözükse de genç bireyler de zaman zaman bu problemden dolayı çözüm arayışına girmektedirler.

Erken boşalma kişinin cinsel hayatının erken ereksiyondan dolayı çok kısa sürmesi ve partnerlerin aktiviteden verimsiz olarak ayrılması olarak adlandırılabilir. Erken boşalma sorunu zaman zaman psikolojik nedenlerden zaman zaman fizyolojik yani biyolojik nedenlerden oluşabilir. Sorunun ne olduğu tam olarak tanımlanmasa da kişinin 3 dakika ya da daha az bir sürede ereksiyon olmasına denir. Dolayısıyla cinsel ilişki bu sürelerden daha az sürüyorsa ortada bir erken boşalma probleminden bahsedilebilir.

Erken Boşalma Neden Olur?

Erkeklerden erken boşalma problemini tek bir sebebinden bahsedilemez. Problemlerin farklılaşması sorunun uzamasına ya da kısa sürmesine yol açmaktadır.

Kısa süreli erken boşalmanın en büyük nedeni kişinin gündelik hayatta yaşadığı stres olarak gösterilebilir. Her insanın hayatının belirli dönemleri ağır stres altında geçmektedir. Stresin pek çok hastalığa neden olduğu gibi erken boşalmanın temel sebeplerinden bir tanesidir. Kişi stres olduğu dönemlerde sertleşmekte sorun yaşayacağı gibi zaman zaman erken boşalma sorunu da deneyimleyebilir. Stresin neden olduğu erken boşalma problemi stres ortadan kalktığı andan kendiliğinden iyileşebilmektedir. Ancak bir hafta ve daha uzun süreli bir problemden bahsediliyorsa doktora danışmak ya da yardımcı yani destekleyici ürün kullanılması tavsiye edilmektedir. Zamanında tedavi edilmeyen problemler kronikleşerek daha uzun süreli sorun yaratmakta ve çözüm daha zor olabilmektedir.

Bazı fizyolojik nedenlerde erken boşalma sebepleri arasında sayılabilir. Ancak soruna neden olan ve en sık karşılaşılan fizyolojik sorun penis bölgesinin aşırı hassas olmasıdır. Penis bölgesinin, yani penis ucunun aşırı hassas olması temas sonucunda erken boşalmaya sebep olabilmektedir. Bu sorun genellikle geçici değildir ve takviye ihtiyaç duyulmaktadır. Çözülmediği taktirde daha sık karşılaşılan bir problem olabilir ve olumsuz etkileri daha hissedilir olabilmektedir.

Son olarak en sık karşılaşılan problemlerden bir tanesi de performans kaygısıdır. Zaman zaman erkekler performansları hakkında kaygıya kapılabilmektedirler. Performansların iyi olup olmadığı, parterlerini mutlu edip edemeyeceklerine dair streste girebilmektedirler. Bu da çeşitli sorunlara yol açmaktadır. Bu sorunlardan bir tanesi erken boşalma sorunudur. Dolayısıyla performans hakkında çok düşünmek erken boşalma soruna yol açmaktadır.

Erken Boşalmaya Yol Açan Risk Faktörleri Nelerdir?

Erken boşalma yukarıda da belirtildiği üzere her insanın hayatlarının belir dönemlerinde karşılaştığı cinsel sağlık problemlerinden bir tanesidir. Ancak bazı durumlar bu sorunun görülmek sıklığını arttırmaktadır. Bu çeşit durumlardan kaçınmak için dikkat edilmesi gereken bazı hususlar bulunmaktadır. Bu kriterlere dikkat edildiği taktirde erken boşalma sorunuyla karşılaşma ihtimali düşmektedir.

İlk olarak yaş arttıkça doğal olarak erken boşalma sorunu ile karşılaşma ihtimali de artmaktadır. Ancak bu erken boşalma sorununun sadece yaşlı insanlarda olduğu anlamına gelmemektedir. Birçok genç insanda erken boşalma sorununu deneyimlemektedir.

Sağlık konusu ise diğer bir kriterdir ve önüne geçilebilir durumlar içermektedir. Obezite, yetersiz uyku, aşırı sigara ve alkol kullanımı erken boşalma soruna yol açabilecek alışkanlıklardandır.

Bu tür hususların önüne geçilmesi ve düzenlenmesi erken boşalma ihtimalini düşürmektedir.

Erken Boşalma Tedavisi İçin Ne Yapılır?

Pek çok cinsel sorunun günümüzde artık tedavisi bulunmaktadır. Geçmişe nazaran bu tedaviler daha kolay ulaşılabilir hale gelmiştir.

Erken boşalma tedavisi genellikle bu sorun özelinde üretilen destekleyiciler yoluyla çözülmektedir. Ürünlerin ana amacı penis bölgesinde etkili olarak cinsel aktivite süresini uzatmak ve sorunun kronikleşmesinin önüne geçmektedir.

Erken boşalma problemi ister psikolojik nedenlerden dolayı gerçekleşsin ister fizyolojik nedenlerle gerçekleşsin destekleyiciler yardımıyla çözülebilmektedir. Destekleyiciler şu an erken boşalma için en sık kullanılan tedavi edicilerdendir.

Erken boşalma tedavisinin ana amacı genelde direkt olarak erken boşalmayı kalıcı olarak önlemek değildir. Sorun zamanla çözülmektedir ve ürünlerin her gün olmasa da düzenli olarak kullanılması gerekmektedir. Ancak destekleyiciler zamanla erken boşalma sorununu tedavi etmektedir. Dolayısıyla destekleyici kullanmak erken boşalma sorununun çözümü için önemli bir hale gelmektedir.

Spor her alan olduğu gibi cinsel hayatta yaşanılan problemlerin önüne geçilmesi hususundan önemli bir yardımcıdır. Erken boşalma sorunun başladıktan sonra spor yapmak çok verimli olmasa da bazı araştırmalara göre düzenli olarak spor yapan insanlarda erken boşalma sorunun daha az gözlemlenmiştir.

Erken boşalma sorununun başlamadan önüne geçilmesi için yapılabilecek daha başka şeyler de bulunmaktadır. Uyku düzeninin olması, stresten uzak durmak, sağlıklı beslenmek gibi hususlar da erken boşalmanın  önüne geçme de önemli bir durumdur.

Dolayısıyla eğer başlamadan erken boşalma sorunun önüne geçmek için yukarıdaki hususlara dikkat edilmelidir.

Doğal Yollarla Erken Boşalmanın Tedavisi Var Mıdır? Erken Boşalma Bitkisel Çözüm

İnsanlar sorunun önüne geçmek için zaman zaman doğal yollardan çözüm aramakta ve destekleyici ürünlere mesafeli davranmaktadırlar.

Doğal yollarla ile erken boşalmanın önüne geçmek mümkün olsa da yararlı ürünlere ulaşmak pek hayli zor olabilmektedir. Geleneksel tıp alanında etkinlik gösteren ve kendilerini uzman olarak tanıtan pek çok insan çeşitli karışımlar ile birçok ürün piyasaya sürmektedir. Bu ürünlerin ekseriyetle pek kısmı beklenilen etkiyi yaratmamaktadır. Dolayısıyla doğal yollardan sorunun tedavisi yahut önüne geçilmesi mümkün olsa da piyasada pek çok ürünün yer alması sebebiyle insanların kafası karışabilmektedir.

Dolayısıyla eğer bitkisel yollardan bir tedavi arayışındaysanız ürün kullanmadan önce iyi araştırma yapmanız yararınıza olacaktır.

Erken Boşalma Sorununda Kullanılacak Ürünler Nelerdir?

Son dönemlerde pek çok medikal firma cinsel sağlık problemleri üzerinde çalışmakta ve çözüm getiren ürünler üretmektedir.

Bu ürünlerden bazıları insanları memnun ederken bazıları da beklenilen etkiyi yaratmamaktadır. Peki bu kafa karışıklığını gidermek adına hangi ürünleri neye dikkat ederek seçmelisiniz?

Destekleyici ürünlerin ana amacı sorunun boyutuna göre değişmektedir. Ancak temel etkisi hassaslaşan penis bölgesinin hassaslığını alarak erken boşalmanın öne geçmektir. Ürünün düzenli kullanımı sonucunda penis bölgesinin hassaslığı tamamen giderilerek erken boşalma sorunu tedavi edilir.

Yukarıda bahsedildiği üzere erken boşalma sorunun önüne geçme iddiasından bulunan pek çok ürün olsa da gerçekte tedavi edici ve etkili olan ürün sayısı bir hayli azdır. Aşağıda da bu ürünlerin isimleri ve etkilerini bulabilirsiniz.

Priligy: 30 mg ve 60 mg olarak piyasada bulunulan ürün erken boşalma tedavisinde kullanılmaktadır. Her iki gramajında içerisinde 3 ve 6 tablet bulunmaktadır.

Zayon: Aynı Priligy gibi bu ürün de 30 ve 60 mg halinde satılmaktadır ve kutu içerisinde 3 ve 6 tablet bulunmaktadır.

Doporin de aynı şekilde erken boşalma sorunun çözümün de kullanılan ürünlerdendir.

Yukarıda bahsedilen ürünler erken boşalma tedavisinde kullanılan en bilinen ürünlerdendir ve güvenilirdir.